Min Historie

MIN HISTORIE

Min historie er din historie og det bliver vores børns historie. Det ville vi ønske de kære mødre ville tænke over indimellem.


Vi ved godt at sandheden er ilde hørt, men vi vurderer at det er langt vigtigere at sandheden om HVORDAN det i virkeligheden forholder sig med fornedrelsen af fædre, deres bør og deres familier af systemet og "mor-fikseringen".


Så derfor : skriv, tal og fortæl din historie. Det bliver vigtigt for dit barn senere hen at kunne se "hvad skete der i virkeligheden Far ?".


Vi opfordrer dig derfor til, at fortælle dine venner og famile og bekendte om disse forhold. Folk som ikke er i situationen tror det er løgn. De tror "systemet og loven er til for dem". Det er det bestemt ikke her !


Men hvis vi ikke siger noget - ikke står frem og bakker op - SÅ SKER DER IKKE NOGET !


Det her er ikke tabu. Det er tværtimod tabu, IKKE at tale om problemet og gøre noget ved det. Det er jo vores børn og vi taber millarder af kroner på unødvendig social-indsatser og spildt/tabt produktivitet hos alle fædre der går ned eller bare gemmer sig væk.


Det går ikke - sådan skal det ikke være !


Så skriv og sig frem :-) Vi har jo ikke gjort noget galt andet end vi vil vores børn !


Hermed er opfordringen givet !
LÆS LIDT OM AT DELES ER GODT - FOR BARNET !

 

Læs denne faktuelle rapport om, at børn har bedst af deleordniger fra 110 forskere verden over - også vores helt små børn (link) : 


Link 1 : www.warshak.com/pdf/manuscripts/CR68-e-Stemming-theTide.pdf


    Link 2 :     www.mypresswire.com/dk/pressroom/28025/pressrelease/99763


Link 3 : www.foreningenfar.dk/nyheder/abent-brev-mode-med-socialministeren

     

   

 

             

   

   


Ligner din historie vores og oplever du samme urimelighed og magtesløshed fra systemet, som vi har oplevet  - og hvor tiden bare går og går - og livsvigtig tid går fra vores børn og os, hver eneste dag ?


TID SOM ALDRIG KOMMER TILBAGE !


Så ring eller skriv til os med de emner du mener vi skal tage op !Hav en dejlig dag !


De Bedste Hilsner


Søren Dresmer-Hansen

Formand

GODFAR.DK

EMNER VI ARBEJDER MED : Fædre, Fædres ret til deres børn, familieret, familieforhold, ligestilling, børns urimelige vilkår i retten til deres far, /. . . /

SPØRGSMÅL og LIDT SVAR

01.  Hvorfor har jeg, som far, ikke ligeret til mine egne børn efter et familieopbrud i dagens Danmark ?


Vi ved det ikke her på Godfar.dk og vi er en ca. +100.000 mænd i Danmark der foreløbig ikke kan få svar på HVORFOR FÆDRE ikke har en naturlig ligeret til deres egne børn ? Selvfølgelig skal vi have lige så meget tid sammen med vores børn - uanset alder - og fuld ligeret og medbestemmelse vores børns liv og livsføring. Men der er gpet noget galt, for alt er "Mors ret" I dag og hun kan egenhændigt dirigere far og børn rundt I manegen - uanset hvad der er godt for børnene. Og nu tror vi altså på at det bedste for en barn er at mærke en glad mor og far, som er ligeværdige og har lige ret til at give deres fælles børn det bedste I livet - uagtet man er ueninge om ting. Det er man I alle livets facetter, men der er kommet sådan en mærkelig opfattelse af, at hvis far ikke er enig med mor I alt, så er det problematisk. Vi mener det er sundt for børn at oplve at man ikke som menneske er enige om alt og livet har nyancer og hver menneske har sin egen tilgang til livet. Det børn man tværtimod fremme og respektere, men sådan er det IKKE I det sociale system omkring vores børn, og fædre afskæres vigtig vigtige minutter, timer, dage, uger og år - bare fordi nogle andre synes noget andet. DET ER HELT GROTESKT !

Vi tar ansvar for vores børn - det gode liv - vores fælles forældereskab - vi mener noget og vi siger det vi mener - vi vil vores børn det bedste - vi vil samarbejde med mor til en rimelig grænse, fordi vi tror på det er det bedste - vi vil det gode samfund for vores børn . . . de skal ikke vokse op men fornedrede fædre, farmødre, farfædre - systemknækkede fædre, hvor vi så efterfølgende skal betale en hord af social-område-arbejdere (kompetente, som inkompetente - det er altså ikke nok at man synes det er sjovt at arbejde med børn og familier - det her er alvor. Vi taler om rigtige liv !) til at "samle de stakkels mænd op".

Nej. De fædre skulle aldrig have været presset derud. Det er som om system ynder at se på FAR kæmpe sig ihjel, imens mor og andre mødre kan stå smile og se til det sker. Nej, en far skal været sikret af naturlige Ligeret (og pligt) til deres sine børn. Hans kræfter og kærlighed skal gå til børnene - ikke til at tæres op I mors konflikter.


Det er derfor vi er gået samme i Godfar.dk for at ændre de helt urimelige forhold for vores børn og fædres rettigheder I Danmark.

Vi ved blot at der INGEN logiske, følelsesmæssige eller etiske argumenter er for dette forhold. Børn har bedst af lige meget tid og liv sammen med begge forældre efter et  opbrud. Det er som regel den ene forælder der blokerer for at det kan ske og hele staten og alle systemer er i dag bygget op på KUN at bakke den ene part op, i en falsk forudsætning om at det er bedst for barnet. Det ved moderne forskning godt, at sådan forholder det siog ikke : Se eventuelt denne rapport (det er anden gang de dementerer at børn har det bedst med begge forældre) :

.

02.  Hvorfor ?

Vi er i gang med at undersøge det ! Skriv eller ring til os for deltage i arbejdet for lige rettigheder til fædre for deres børn.


03.  Hvordan ?

Vi er i gang med at undersøge det ! Skriv eller ring til os for deltage i arbejdet for lige rettigheder til fædre for deres børn.


04.  Hvad sker der for at ændre lovene, så der kommer lige ret for vores børn ?

Vi ved det ikke - Vi er i gang med at undersøge det ! Skriv eller ring til os for deltage i arbejdet for lige rettigheder til fædre for deres børn.05.  Hvordan kan det være jeg ikke må sige hvad jeg mener, hverken som borger, far eller mand ?

Ja, der burde jo være fri yttringsfrihed i Danmark, og man skulle mene at loven var lige for alle. Men det er den ikke !!! Vi oplever desværre igen og igen - og vi har selv været udsat for den - "den systemiske undertryggelse/trussel på far", som udfolder sig I at vi som mænd og fædre ikke må sige og fremsige det vi mener, som vi mener det, UDEN at vi enten bliver truet direkte af systemet med at miste kontakten til vores børn eller miste en forældremyndighed eller via systemet ensidige opbakning af mor - uanset, hvor meget det ellers kan bevises at mor skaber konflikter, lyver, tilbageholder et fælles barn med opdigtet årsag eller for den sagt skyld fuldstændig uden dømmekraft for hvordan virkeligheden REELT forholder sig.


Det er YDERST problematisk for den danske fars og hans barns retsfølelse. Og det er så vil en afmagt at vi vurderer det til at være en direkte krænkelse af et menneske : en far og hans barn/børn. For det går så meget ud over børnene, at far ikke kan få lov til at forsvare sit barns tarv. For det er jo reelt det man stjæler fra far igen og igen. Således at barnet IKKE kan fastholde sin ret til begge forældre.


Det kan vi fortælle timer om, men sådan forholder det sig I Danmark anno 2017 og INGEN politikere vil se det I øjnene - AT SÅDAN ER DET OH DET SKER HVER DAG UDE I VIRKELIGHEDEN !!! Det skal selvfølgelig laves om. Og så kan mange mene . . . Jaja, men er det så slemt. Sådan havde jeg det også - og sådan havde hvert eneste af vores medlemmer det også LIGE INDTIL FAMILIEBRUDDET SKETE : Så kommer vanviddet og man opdaget at der er så mange tome ord og man bliver drevet rundt I systemet, for som far HAR DU INGEN RET TIL DIT EGET BARN ! Det opdager du her og så starter Rædselsregimet hvor parolen er "MOR ER DEN ENSTE DER KAN VÆRE FORÆLDER - SÅ HUN SKAL HAVE BØRNENE". Uagten børnen ikke vil, for (ironisk ment) de kan jo først høres og tages alvorligt når de er 10 år ??? Vrøvl - det er tydeligt for enhver god far om ens barn vil noget eller ikke vil. Her skal far selvfølgelig have lov til at udtale sig og fastholde sit synspunkter om sit barn og det skal 100% respekteres, hvis far oplever sit barns udtryk for nej, jeg vil være her fx. Det sker ikke I dag og insisterer du som far på at sådan forholder det sig og du kan dokumentere det, så ignoreres du og I 29 ud 30 tilfælde bliver du mødt med en overbærende "jamen, et barn har det da bedst hos mor og mor er den enste der kan tage sig af et barn".


Det er direkte usmageligt at stå model til et system som lyser dette HELT FAKTUELT USANDE BILLEDE.

- Mor og Far er lige vigtige for barnet

- Fædre er ofte bedre til at lede og fordele I mindelighed imellem mor og far efter et familie opbrud.

  Og meget bedre til det med hensyn til barnets bedste, så det sikres lige adgang til bade mor og far.

- Far er mindst lige så omsorgsfuld og tryghedskabende som mødre - det er bevist gentagne gange

og sådan kan vi fortsætte :-) Og det gør vi gerne et andet sted !


Vi mener : Sig frem mand/far. Selvfølgelig har du ret og pligt til at sige frem for dit barn, dit faderskab, din familiebeskyttelse, så du kan sikre dit barns tarv og liv. Du vil blive mødt af "Nu er du problematisk", BARE fordi du mener noget andet end system og mor - om dit eget barn og systemet VIL føje mor. Men hvis vi ikke insisterer på disse fejlagtige antagelser og lader os kyse - os - vi er vores børns forælder, deres far - hvem ved bedre end os hvad der er sket og ikke sket - hvordan er ting godt for vores børn. Hvem ved det bedre end os ?  . . . og så skal vi tige når der sker disse vanvittige overgreb på fædre og vores børn. Ikke tale om ! Det er også vores børn - vores land - vores samfund og vi vil det godt, men ikke frarøves vores børns liv !

06.  ? Dit spørgsmål . . .


                Skriv til os og stil dine spørgsmål, så søger vi sammen svar.

              For I det her felt er der så mange urimelige, forkerte og usande svar, så man tror det er løgn - og så om vores børnsliv ?

              Så skriv eller debater på vores Blog eller på vore Facebook side facebook.com/Godfar.dk.