Fars Familie

Skriv til os FARMOR OG FARFAR  - og støt os !


Måske kan vi skabe et netværk for, og med  jer, under Godfar.dk


Skriv til : Godfar.dk :


Trørdvej 71, st

2950 Vedbæk

Telefon  : 22831919

e-mail : GODFAR@GODFAR.DK


Vi glæder os til at høre fra jer !


Hav en dejlig dag !


De Bedste Hilsner


Søren Dresmer-Hansen

Formand

FARMOR OG FARFAR RAMMES AF DOBBELT SORG


FARS FAMILIE RAMMES EKSTRA HÅRDT i FAMILIE OPBRUD FORDI FARMOR OG FARFAR I 95 % af tilfældene mister væsentlig kontakt og ret til deres eget barnebarn. Det skader barnet - barnets far og fars familie.


INGEN TÆNKER PÅ at barnet mister yderligere tryghedspersoner de elsker !


INGEN TÆNKER PÅ, hvor stor en sorg det er for en forælder at se sit eget barn i sorg og derudover se på at kontakten til det elskede barnebarn afskæres fra farmor og farfar og fars familie. 


DET ER DET DER SKER i DANMARK anno 2016 !


Det vil vi gerne hjælpe farmor og far med at ændre på - men så har vi også brug for jeres hjælp og stemme :-)

+45 22 83 19 19

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

01.  Hvorfor har jeg ikke lige ret til mine børn efter et familieopbrud i dagen Danmark ?


Vi ved det ikke her på Godfar.dk og vi er en ca. 100.000 mænd i Danamrk der foreløbig ikke kan få svar på HVORFOR FÆDRE ikke har en naturlig ret til deres egne børn og selvfølgelig skal have lige så meget tid sammen med deres børn - uanset alder. Det er derfor vi er gået samme i Godfar.dk for at ændre det helt urimelige forhold for vores børn. Vi ved blot at der INGEN logiske, følelsesmæssige eller etiske argumenter er for dette forhold. Børn har bedst af lige meget tid og liv sammen med begge forældre efter et  opbrud. Det er som regel den ene forælder der blokerer for at det kan ske og hele staten og alle systemer er i dag bygget op på KUN at bakke den ene part op, i en falsk forudsætning om at det er bedst for barnet. Det ved moderne forskning godt, at sådan forholder det siog ikke : Se eventuelt denne rapport (det er anden gang de dementerer at børn har det bedst med begge forældre) :

.

02.  Hvorfor ?

Vi er i gang med at undersøge det ! Skriv eller ring til os for deltage i arbejdet for lige rettigheder til fædre for deres børn.


03.  Hvordan ?

Vi er i gang med at undersøge det ! Skriv eller ring til os for deltage i arbejdet for lige rettigheder til fædre for deres børn.


04.  Hvad sker der for at ændre lovene, så der kommer lige ret for vores børn ?

Vi ved det ikke - Vi er i gang med at undersøge det ! Skriv eller ring til os for deltage i arbejdet for lige rettigheder til fædre for deres børn.


05.  Hvordan kan det være jeg ikke må sige hvad jeg mener som far/mand ?

Ja, der burde jo være fri yttringsfrihed i Danmark, og man skulle mene at Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod.


06.  Hvorfor vil man ikke hjælpe børnene og lave loven om ?


Vi ved det ikke - men vi prøvet at få svar. Jo flere vi er der spørger og undres og kræver svar og ret, jo bedre !


Så meld dig ind i netværket på Godfar@Godfar.dk eller skriv os et brev eller ring, så vi sammen kan hjælpe vores børn og familielivet - trods familieopbrud !


Fortsat god dag fra os !


De Bedste Hilsner

Søren Dresmer-Hansen

Formand