Delefamilier !

HEJ OG VELKOMMEN

Hej og velkommen til GODFAR.DK.


Vi er et børn og fædrenetværk under opbygning, der arbejder på at sikre :


Fædres Ret Til Deres Egne Børn og Børnenes Ret Til Deres Egen Far.


Læs mere på siden - STØT eller se FAQ under KONTAKT.


Har du spørgsmål eller vil du hjælpe os med arbejdet, så skriv til os på :


GODFAR@GODFAR.DK


STORT VELKOMMEN TIL DIG !

DELEFAMILIER : NU SKAL DELFAMILIER MED I FOKUS !


NYT TILTAG !


Dansk politik har i 60 år, helt glemt at have fokus på Delefamilier, som udgører over halvdelen af Danmark befolkning. Man har slet ikke Delefamilier med i fokus i den politik der er lavet - og laves ?


Det vil Godfar.dk, sammen med Børn og Fædrepartiet gøre noget ved. For vi kan da ikke have et blik, fra dem der laver, administrerer og forvalter Dansk politik og former vores liv, slet ikke indtager og inkludere alle de 100.000'er af Danskere, der lever i Delefamiler ! Og hvad med Delebørnene, som har været udsat for skilsmisse - oftest mod deres vilje ?


Værst af alt ser det ud i Familielovgivningen og på hele det samlede familieområde, hvor man slet ikke tager hensyn til Delefamiler, som ofte har andre eller særlige behov for konktadialog med institutioner, andre hensyn der skal tages osv. Før var Delefamilier en mindre del af befolkning - men nu er den stort set halvdelen af befolkningen. Så derfor lige så "normal", som alt andet, og derfor skal vi tage fuldt ud hensyn til det i hele samfundet.


Så, det må vi have rettet op på, og derfor begynder vi at tage fat på, at få inkluderet Delefamilie-blikket i det samlede blik på alt hvad der formes og former sig, og sker politisk, ude i de offentlige institutioner, så vi kan få den ENORME mængde danskere med i samfundet - ligeværdigt - når der skal udformes love, laves forvaltningsanvisninger, undervisningsmateriale, undervises. Ja, i det hele taget få set på, hvordan vi agerer "derude" i vores institutioner og instandser, hvor Delefamilier og Delebørn ofte glemmes og hvor deres behov slet ikke iagttages og inddrages på ligefod med Kernefamilen.


Det er, som om, man hele tiden "taler hen over hovedet" på alle Delefamilierne, når man skal tale om tingene. Det går ikke - dertil er Delefamilie-mængden i Danmark alt for stor og vigtig !


Hvis du har lyst til, at deltage i opbygningen af "HVAD GØR VI FOR DELEFAMILIER OG DELEBØRN - fremover", så skriv til os på godfar@godfar.dk


De betyder ikke, at vi accepterer, at den enormt høje skilsmisse procent i Danmark og i vesten, er en ny "normal" - for der er grundlæggende noget galt ! MEN, indtil vi får rettet det op, så må vi arbejde med, at sådan ser verden ud for mange af os - lige nu ! 


Alle har ret til og fortjener et godt familieliv !


De Bedste Delefamiliehilsner, Godfar.dk og Børn og Fædrepartiet, v. Formand, Søren Dresmer-Hansen

 

  

STØT BORGERFORSLAGET :


"FULDT UD LIGE FORÆLDRERETTIGHEDER"

(klik på overskriften)
 


Tak for din støtte - husk at fortælle din omgangskreds om forslaget - der er mange derude, som ikke ved hvor slemt det står til i Danmark og ikke engang tør fortælle deres historie, i angst for at de og deres børn bliver straffet af deres eget Familieretssystem ???


Se vores facebook og like -tak !


Tak, endnu engang !

FAR

Du er forælder ligesom mor. Og det bedste for dit barn er at have et godt forhold til både mor og far efter et familieopbrud - uanset barnets alder !

FÆDRES RET TIL EGNE BØRN = 0

Desværre har fædre INGEN ret til egne børn i Danmark, til trods for en masse lovtekst og andet der burde sikre det. Det sker bare ikke. Det arbejder vi på at ændre . . .

30.07.2016 : Ny website tilGODFAR.DK

NY WEBSITE !

Så fik vi lavet et nyt website til GODFAR.DK. Det er vi glade for, men vi kan godt bruge lidt hjælp :-)


KAN og VIL DU HJÆLPE MED AT GØRE GODFAR.DK BEDRE SÅ KONTAKT OS ENDELIG !

(klik her og skriv til os)

VI KAN SAMMEN !

Kampen om at få lige ret for vores børn er ikke en kamp for at skade nogen. Kampen handler tværtimod om at sikre at NETOP INGEN kommer til skade efter et familie opbrud som det nu er sket i årtier overfor fædre og deres børn. Men vi HAR BRUG FOR DIG DER VIL HJÆLPE OG VIL GØRE NOGET SAMMEN MED OS.

SÅ MELD DIG IND I ARBEJDET SAMMEN MED OS ANDRE FÆDRE OG LAD OS SKABE EN FÆLLESSKAB OG EN GOD RETNING FOR VORES FÆDRE OG BØRN I DANMARK !


Skriv at du gerne vil være med på GODFAR@GODFAR.DK


Alle gode fædre er velkomne :-)

30.07.2016 : FAR TV KOMMER SNART

GODFAR.DK-TV !

Snart laver vi FAR-TV på nettet

- Kan du hjælpe os ?


Inden for de sidste 14 måneder har vi skrevet ca. 3000 sider til politikere, embedsmænd, statsforvaltning, kommuner, modparter i diverse former og INTET HJÆLPER og vi orker ikke flere skirverier, hvor INGEN lytter og man bare får flabede eller arrogante (forudbestemte) standardsvar tilbage.


   MÅSKE ER DET FORDI MAN IKKE KAN SE AT VI ER MENNESKER AF KØD OG BLOD BAG GODFAR.DK og VI ELSKER VORES BØRN OG VIL GØRE ALT I VERDEN FOR DEM  - og VI MENER DET.

VI KAN BARE IKKE FÅ LOV TIL AT FÅ RET TIL VORES BØRN OG DET SKABER EN FORFÆRDELIG SITUATION FOR FÆDRE I DANMARK OG ALLE VED DET !


   VI PASSER OG PLEJER VORES DEJLIGE BØRN (når vi kan få lov).


   OG VI KAN OG VI VIL VORES BØRN, MEN VI BLOKERES I VERDENS VIGTI`GSTE OPGAVE !


   VI BETALER SKAT - VI ARBEJDER OG PRØVER AT TJENE VORES LAND og BETALER TIL ALLE DE INSTITUTIONER DER BURDE VARETAGE - BÅDE OS OG VORES BØRN, MEN OPLEVER KUN AT VI IKKE HØRES ELLER SES. DET KAN IKKE VÆRE RIGTIGT. VI ER OGSÅ BORGERE I DETTE LAND OG VI ER OGSÅ FULDGYLDIGE FORÆLDRE DER ELSKER VORES BØRN OG VIL HAVE LOV TIL AT KUNNE TAGE VARE PÅ VORES EGENE BØRN OG IKKE BLOKERES I DET PÅ ALLE MÅDER. DET ER IKKE GODT FOR VORES BØRN OG FOR OS OG FOR HELE FAMILIEOPBRUDSSITUATIONEN OG DET SKAL LAVES OM - MEGET, MEGET MEGET SNART !!!

OG DET VÆSTE ER AT VI IKKE MÅ YTTE OS OM DE URIMELIGE FORHOLD DER HERSKER PÅ DETTE OMRÅDE I DANMARK !

   Derfor lancerer vi snarest GODFAR.DK-TV. Vi kan slet ikke finde ud af det, men vi må i gang og det bliver spændende og vi vil blive bedre.


HAR DU STYR PÅ HVORDAN MAN LAVER WEB TV OG VIL HJÆLPE OS ALLE, SÅ SKRIV TIL OS PÅ  :

GODFAR@GODFAR.DK med Titlen : "GODFAR.DK - TV" . . . TAK !